Veleposlaništvo RS Teheran /Novice /
29.11.2017

Srečanje veleposlanikov članic EU z ministrom za gospodarstvo in finance

Veleposlanica Kristina Radej se je 29. novembra udeležila srečanja veleposlanikov držav članic EU z iranskim ministrom za gospodarstvo in finance Masoudom Karbasianom. Srečanje je potekalo v okviru delovnega obiska projektne...


28.11.2017

Srečanje veleposlanica Radej z namestnikom iranskega ministra za energetiko

Veleposlanica Kristina Radej se je sestala z novim vodstvom Ministrstva za energetiko


13.11.2017

Potres na SZ Irana, med žrtvami ni slovenskih državljanov

Obmejno območje med Iranom in Irakom je prizadel močan potres, ki je v iranski provinci Kermanshah zahteval 450 življenj, več tisoč oseb pa je ranjenih. Med njimi po trenutno razpoložljivih podatkih ni slovenskih državljanov.


12.11.2017

Obisk evropskega komisarja za kmetijstvo in razvoj podeželja Phila Hogana

Evropski komisar za kmetijstvo in razvoj podeželja Phil Hogan se je med 10. in 13. novembrom mudil na uradnem obisku v Iranu. Veleposlanica Radej in pooblaščena ministrica Šekoranja sta se ob obisku srečali s članico delegacije.


10.11.2017

Pogovori s predstavniki slovensko-iranske delovne skupine za energetiko

Veleposlanica Radej se je srečala s iranskimi člani delovne skupine za energetiko iz podjetja Iran Tablo, s katerimi je pregledala možnosti za izvedbo drugega zasedanja delovne skupine za energetiko.


26.10.2017

Srečanje s predstavniki podjetja SeanTech in Perth ter njunimi iranskimi partnerji

Srečanje s predstavniki slovenskega podjetja SeanTech in italijanskega partnerja PERT s predstavniki sedmih iranskih podjetij.


21.10.2017

Veleposlanica Radej obiskala ministrstvo za energetiko

Veleposlanica Radej je v spremstvu predstavnikov slovenskega podjetja GEN-I obiskala Ministrstvo za energetiko, kjer se je srečala z namestnikom ministra Falahatianom.


20.10.2017

Srečanje veleposlanice Radej s predstavniki GEN-I

Veleposlanica Radej se je v Teheranu srečala s predstavniki slovenskega energetskega podjetja GEN-I, dr. Igorjem Koprivnikarjem in Ermanom Özkirimom.


18.10.2017

Posodobljeni dokumenti pri nabavah iz Irana skladno z resolucijo VS ZN št. 2231 (2105)

Delovna skupina za nabave pri Skupni komisiji ustanovljeni po JCPOA je objavila posodobljene dokumente, ki jih je potrebno upoštevati pri nabavah iz Irana.


17.10.2017

Srečanje veleposlanica Radej z direktorjem Iskratela Puljićem

Veleposlanica Radej se je srečala z direktorjem podjetja Iskratel Željkom Puljićem in obiskala sejem International Trade Show on Innovative CIT Solutions.


Prikaz rezultatov 1 do 10 od 170